Оваа дадилка е обвинета за заведување на 12 годишниот син на еден руски милијардер, а таа вели дека само се правела интересна на социјалните мрежи

Според еден локален медиум од градот Краснојарск, на дадилката му била љубовница на таткото, но откако нивната врска престанала, таа му се нафрлила на неговиот син. Одмазда ли е, глумење ли е, едно е јасно. Детето има само 12 години и ова никако не е добро за неговиот ментален развој.

Дадилката, се разбира, ги негира наводите за заведување на малолетни лица. Но самите фотографии се прилично шокантни.