Оваа девојка многу сака да трча со полна брзина на лента, но тоа го прави со „необична опрема“

Фани Ахлфорс смета дека обичното трчање на лента не е доволно предизвикувачко, затоа таа решила малку да ја зачини рутината.

Иако изгледа како да е спремна за во дискотека 34-годишната Швеѓанка во штикли и фустан се качи на лентата за трчање и трчаше на максимум. Реално, многу од нас не би можеле ниту со патики…

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.