Оваа девојка креира неверојатни тетоважи со кои им ги „залечува лузните“ на луѓето

Тетоважите стануваат сè попопуларни. Веројатно е потешко да се најде личност без тетоважи од личност со нив. Многу луѓе се тетовираат затоа што сметаат дека е убаво или затоа што сакаат засекогаш да дадат значење за нешто. Друга причина што често се заборава е дека се користат тетоважи за да се сокријат несовршеностите на телото, како лузни или белези. Така оваа уметница за за тетоважи од Виетнам им помага на луѓето со: да се чувствуваат убави и среќни во нивните тела.

„Мојата страст е сè што се тетовирам од лузни, изгореници, белези или какви било несовршености на телата. Верувам дека добро направената, убаво конструирана тетоважа не само што ќе го смени имиџот на една личност, туку и ќе ја крене нивната самодоверба и ќе ги надмине несигурноста”, вели Тран Нгоц.