Оваа година, Оскарот за најдобар актер оди кај… ова ѓубре од човек

Виде дека на другата страна на улицата има двајца полицајци и реши да му го загорчи животот на човекот кој снимаше видео. Никому не му е пријатно некој непознат човек да го снима на улица, но треба да му се укаже на човечки начин. За негова несреќа, полицајците беа во непосредна близина и видоа сѐ.