Оваа киенска докторка имаше најромантичен Валентајн во 3 на сабајле: Јас ќе бидам тука за тебе, дури коронавирусот не не раздели!

Докторка од Вухан оди на работа во 3 часот наутро по дождот, а нејзиниот „романтичен“ сопруг тајно вози зад неа за да ѝ „прави друштво“. Жената која работи во болница која лекува пациенти со коронавирус, се држела подалеку од својот партнер за да не му ја пренесе болеста.

Така нејзиниот сопруг не го споделувал ниту автомобилот со неа, па затоа таа оди на „романтична прошетка“ до работното место.