Оваа кученце сфатило дека треба да си шармантен за да те посвојат и реши да им се насмевнува на луѓето

Кучето Бурео било донесено во заслониште кога имало само 8 недели. Црниот Лабрадор сепак на некој начин си научил финта како да ги шармира луѓето за да биде посвоен. Сара која ги спасила трите кученца забележала дека секогаш кога Бурео ќе види луѓе тој им се „насмевнува“.

Неговата насмевка во исто време е и смешна, но и мила. Тој успеа и да го пронајде својот дом. Дефинитивно е поради насмевката!