Оваа мега луксузна плата во најелитниот дел на Лос Анџелес може да биде ваша за само 100 милиони долари

Палатата се наоѓа во Бел Ер, најскапата и најелитната населба во Лос Анџелес, односно во цела Америка. Комшивка ќе ви биде Џенифер Лопез, а ако можете да си дозволите да ја купите палатата, веројатно ќе ви доаѓа и на кафе.