Оваа млада и надежна улична пејачка во Мелбурн, Австралија, ќе ви отпее една хит песна

Девојката има толку добар глас, што од тоа што си се снима и си го рекламира Инстаграмот на настапите, сега има речиси половина милион следбеници.