Оваа неверојатна гужва и тепачка се создаде во Индија, после објавениот 42 дневен карантин, но не е пред продавниците за храна

Гужвата е пред продавница за алкохол, затоа што Индијците знаат без што не се издржува карантин од 42 дена.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.