Оваа нискобуџетна новогодишна реклама ги топли срцата и во најстудените денови

Рекламата потекнува од Хафод Хардвер во Рајадер, Поуис, Велс, продавница која се отворила во 1895 година и е еден од најстарите бизниси во градот.

Рекламата чинела околу 150 евра и главен лик е 2-годишниот Артур Џоунс, кој е прилично вредно момче. Пораката на рекламата нѐ потсетува дека секогаш треба да го сочуваме детето во нас. Уживајте!