Оваа плава госпоѓа заборавила вечерта да го затвори прозорецот на автомобилот на паркинг, а кога се вратила наредното утро ја чекало изненадување

Колкав баксуз треба да бидеш, токму таа ноќ кога ќе го заборавиш прозорецот да ти заврне многу снег?