Оваа слаба жена има неверојатна способност да изеде 4 тегли мајонез за 3 минути и тоа не е сѐ!

Женава иако слаба, сепак е многу добар натпреварувач во брзо јадење и сега ќе се обиде да сруши два Гинисови рекорди. Првиот е во брзо јадење хот-дог без раце, а вториот во најмногу изеден мајонез за 3 минути.