Овој профил на Твитер собира „проколнати“ фотографии за продажба и еве ги најзбунувачките

Тие се откачени и чудесни, бизарни и невкусни, невозможно да се објаснат и некако ни се интересни. И благодарение на страницата на Твитер „Dark Stock Photos“ можеме да видиме „колекции“ од бизарни фотографии кои се продаваат на интернет. Грим Рипер се ракува со лекар до тело кое лежи неподвижно во болнички кревет? Има уште многу, погледнете ги: