Оваа убавица наполни 18 години и погодете која е нејзината роденденска желба

Ема Елингсен од Норвешка е многу популарна инфлуенсерка во земјата и светот. Таа неодамна го прослави својот 18-ти роденден и стана легално полнолетна. Сепак Ема нема желба законски да почне да консумира алкохол или пак да оди по дискотеки каде што претходно ѝ требала лична карта.

Девојката има сосема друга агенда, на која некои и не би ѝ поверувале кога ќе ја видат на фотографиите, па и во живо. Добро разгледајте ја убавата Ема а подолу дознајте која е всушност нејзината најголема желба, која ќе започне да ја реализира веднаш.

Ема е всушност трансродова тинејџерка. Да, така е, Ема е на некој начин сѐ уште МАЖ и нејзината желба е да ја направи конечната операција за промена на пол и да стане „целосна жена“. Ема не можела да го направи тоа претходно бидејќи била малолетна. Ема за прв пат сфатила дека е трансродова личност на осумгодишна возраст и почнала да пие блокатори на хормони за да не ја опфати „машкиот пубертет“.