Овие 5 мозгалки ќе ве натераат да ги погледнете работите од нов агол

Мозгалките се одличен начин да си направиме „освежување“ на нашиот мозок и да станеме посконцентрирани за краток временски период. Предизвикајте се самите себе и решете ги овие мозгалки.

Докажете дека ја изневерува сопругата!

Пронајдете 12 разлики

Која брава е соодветна за клучот?

Која кофа ќе се наполни прва?

3-тата кофа ќе се наполни прва

Докажете дека сопругот ја изневерува!