Овие баба и дедо позираат во облеката која клиентите ја забораваат во нивната перална

Возраста не треба да ви биде бариера за да изгледате одлично. Повизрасен пар од Тајланд стана популарен на социјалните мрежи токму поради нивната креативност и вкус за мода. 83-годишниот Ван-Џи и неговата сопруга, 84-годишната Шо-Ер се облекуваат и позираат во облеката се облекуваат и ја комбинираат облеката која луѓето ја заборавиле во нивната јавна перална.

Харизматичкото дуо го привлече срцето на Интернетот и со нивниот изглед и со нивната духовност. Обајцата се чувствуваат исклучително млади и мислат дека дури и облеката стара деценија сепак може да биде модерна.