Овие деца треба да ја донесат најтешката одлука за Божиќ, но нивните чисти срца знаат најдобро

Децата од видеото доаѓаат од сиромашни семејства од кои некои не можат да си дозволат ниту новогодишна елка. Бидејќи многу луѓе се фокусирани на тоа да добиваат подароци отколку да даваат за празниците овие деца ги чекаше една тешка одлука.

Тие првин беа прашани што сакаат за Божиќ, а веднаш потоа што би сакале и нивните родители. Потоа им беа дадени подароци и за нив и за родителите и им кажаа дека треба да изберат само еден подарок. Што мислите кој беше нивниот избор?