Овие две деца цел живот ќе го паметат ова „Чао“

Едното си побара и двете си добија поздрав за паметење.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.