Овие две деца имаат незаборавни акции за новогодишните празници, благодарение на нивниот креативен татко

Гледајте и уживајте во и мајсторската изведба на било која фантазија што ќе им текне.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.