Овие две видеа ни ги испрати дете, кое ги фатило на дело македонските „креативни“ умови

Денешните деца со факултет се раѓаат. Сценаристот на епизодата од детската серија „Дајте Музика“ си позајмил цела сцена од популарна серија на Никелодеон, „Ники, Рики, Дики и Дон“. Чекај, чекај, целата идеја за „Дајте музика“ е позајмена :).

„Ники, Рики, Дики и Дон“

Исечок од сезона 2, епизода 2
објавено на 30 мај 2015

„Дајте музика“

Исечок од сезона 1, епизода 9
објавено на 3 ноември 2019

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.