Овие фотографии покажуваат како изгледа „пеколот на Земјата“ кој се случува во Австралија

Во 2020 година, се чувствува како да достигнавме ново ниво на тензија. Речиси сите зборуваат за можноста за избувнување на третата светска војна.

Во меѓувреме, Австралија сè уште е во пламен, со катастрофални последици. Да ви покажеме колку е сериозна ситуацијата, собравме фотографии што докажуваат дека работите се апсолутно застрашувачки.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!