Овие морски лавови решија да „позајмат“ брод, но изгледа им е малку „тесно“

Џошуа Филипс, си уживал во својот брод, но одеднаш забележал нешто многу необично и решил да го извади телефонот и да ја сними случката.

Тој првин забележал чудно бродче, а кога се доближил сфатил дека два големи морски лава си прават „приватна забава“ на него. Филипс го снимил видеото во Елд Илет, во близина на Олимпија во Вашингтон, САД.

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.