Овој 69-годишен дедо ќе направи да се засрамиме сите што последен пат сме вежбале на физичко во 8-мо

Еден 69-годишен маж се надева дека ќе живее 300 години завршувајќи ги овие интензивни вежби. И покрај тоа што изгледа добро за неговата возраст, фанатикот кој живее во Киев, Руслан Божаев, сака да живее здрав начин на живот за да го сруѓи светскиот рекорд за најстариот жив човек, со сегашниот рекорд кој изнесува 122 години.

Сега пензиониран од нафтениот бизнис, Руслан целото време и внимание го фокусира на квалитетот на неговиот живот. Тој вежба скоро секој ден и тоа може да се забележи од неговите вештини.