Овој човек е веќе „мртов“… но сè уште не знае!

Ова беа последните животни записи на овој човек, кој не сфати дека неговата девојка е веднаш зад него додека тој се допишува со други девојки на неговиот мобилен телефон.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.