Овој човек си изнајмил хотелска соба за да се изрелаксира, но пронајде нешто необично во тоалетот, што го вознемири

Секој се радува кога во хотелската соба во која престојува има нешто „плус“, на пример чоколади, лебеди на креветите и такви ситници.

Сепак актерот Скот Пејџ не се водушеви кога пронајде нешто „екстра“ во својата хотелска соба. Тој откри „валкана“ тајна на претходната гостинка во хотелот, која ја скрила зад тоалетната школка. Погледнете за што се работи:

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.