Овој понеделник, честа да ве разбуди и да ве држи будни цела недела ѝ припадна на Лиана Блекбурн

Во традиционалното, понеделничко, Мотика будење ќе ѝ помогнат и нејзините две згодни другарки.

Уживајте во шоуто!