Овој ресторан има најнеобичен под во светот: Аквариум полн со риби, во кој гостите газат боси, а рибите им прават пилинг на нозете

Во Индонезија, во градот Јогијакарта, постои еден ресторан во кој доаѓаат луѓе од целиот свет. Ресторанот се здобил со светска слава само поради својот необичен под. Причината за неговата популарност лежи во пилингот од страна на рибите со релаксирачки ефект.

Додека гостите јадат на масата, малите риби што живеат на подот поплавен со вода им ја лупат мртвата кожа од нозете.