Овој Русин си има хоби кое си го работи со голем мерак и сега ќе ве прошета во неговата канцеларија

Хобито му е правење домашна водка за сопствени потреби. Проблемот е што на ден прави по 30 литри водка, но легално е сѐ додека не го фатат како ја продава.