Овој Турчин од Кочани ќе ви каже зошто не ја бива Македонија

Сѐ додека нечесни луѓе ја водат државата, нема да ја биде. Една единствена влада да се погоди чесна, ќе тргне напред.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.