Овој фризер ги убедува жените со бели влакна да се фарбаат сиво, наместо со бојата на коса од младоста и тоа изгледа неверојатно добро

Секоја чест за ваквите професионалци во работата. Наместо да мора да се фарбаат секој месец, жените имаат трајна атрактивна фризура. Да ја погледнеме магијата што ја прави фризерот Џек Мартин од Калифорнија, САД.