Овој уникатен мачор стана татко на две преслатки мачиња, кои се најдоброто од двете негови страни

Нарнија има две различни бои на лицето совршено поделени на половина и поради оваа уникатна карактеристика тој стана многу познат. Но тој не е химера мачка, со што неговиот сопственик и генетичарите останале збунети. И покрај тоа што има само една ДНК, а химера мачките имаат две, Нарнија стана татко на маче по име Феникс – што одговара на десната страна на лицето – и црно наречено Прада, што одговара на левата страна.

Нарнија исто така може да се пофали со мала бела точка под устата која Прада ја наследи. Додека симпатичните мачиња добија половина од крзното на својот татко ниту едно од нив не ги доби прекрасните сини очиња на Нарнија.