Па добро бе Џони, кој ти рече да пушташ! Не си играм веќе!

И како што обично бива, од играчка – плачка :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.