Пациент во руска болница доби бесплатна анестезија

Да не се мачат лекарите не за друго…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!