Пакетот ќе стигне, кога Македонија ќе влезе во ЕУ

Токму ова е темпото со кое ние се движиме кон портите на ЕУ.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!