Палавата ќеркичка ѝ ја украде камерата на разиграната мајка

Задолжително погледнете! Ќе ве наполни позитивна енергија! Малото точно знае што прави и бега и се смее.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.