Палавиот мачор е опседнат со еден дел од телото на девојката

Животното знае каде е млекото и ќе направи сѐ за да го добие.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.