Палавите мајмуни си најдоа две многу интересни играчки

А кој не би се заиграл, кога газдарицата нема ништо против?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.