Палавото кученце не сака да ги дели своите играчки со бебето

Не сите кучиња сакаат да играат фер и ова мало крснено суштетсво не е исклучок. 32-годишниот Томас Вебер решил малку да се пошегува со 7-годишното кученце Ели, така што нејизната играчка ја даде на својата 7-месечна ќерка Ариа. Но, Ели не ги сака овие игри и таа веднаш покажа кој е главен.