Палењето цигара е како танц од соништата, кога двајцата партнери ставиле по неколку чашки ракија во главите

А и музиката им се погоди :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.