Паметниот крадец им направи „трик“ и ги остави сите среќни и задоволни

Можеби ова не е вистинскиот пат да се стане магионичар, но тоа не е ниту целта.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.