Паметното ѕвонче на вратата го фати соседот на дело

Човекот сакаше да биде културен и избега надвор, но и таму има „очи“.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.