Пандемијата не ги спречи луѓето во светот да прават свадби, а еве како изгледаат нивните свадбени фотографии (15 слики)

Препораките од властите мора да се почитуваат, а плус вака фотографиите се поинтересни и во себе го имаат белегот на ова тешко време.