Панорамското тркало во шпанска Гандија привремено се затвори

Толку брзо затварање никој не видел.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!