Парот реши да го проба Катапултот – една од најстрашните атракција во светот

Некои од вас сигурно уште ги паметат двајцата Албанци од Струга, на иста ваква атракција, а оние кои не ги гледале, после ова видео може да кликнат овде.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.