Парот се изреволтира затоа што од продавницата не им даваат да си направат „мала залиха“

Пар влегол во супермаркет во Луисвил, Кентаки и сакал да си направи мала залиха. Тие сакале да купат „само“ 552 лименки од нивниот омилен пијалок.

Вработената им вели дека можат да земат најмногу две кутии поради ситуацијата, но парот, а особено мажот многу се изнервира и почна да ја навредува продавачката.