Патниците се воодушевени од плажата „скриен скапоцен камен“, која е наречена „рај на земјата“

Австралијците се собираат на плажата сега наречена Хиден Џем на јужниот дел на Западна Австралија. Лоцирана во срцето на Националниот парк Two Peoples Bay, 35 километри источно од Олбани, Литл Бич е позната по својот беспрекорен бел песок и пенливи тиркизни бранови. На далечниот јужен крај, патека води до гребенот каде што водопадот паѓа од карпите во океанот. Опкружена со нежни ридови и редови со нерамни камења, плажата е наречена „рај на земјата“ од восхитувачките посетители.

Фотографиите објавени на Инстаграм од фотографот WA Travel предизвикаа вчудовиден одговор, при што многу од луѓето рекоа дека плажата е првото место на кое ќе одат откако државата ќе ги отвори границите за остатокот од земјата.