Патниците споделуваат уникатни работи што ги нашле на аеродроми и авиони ширум светот

Кога патувате со авион, можете да најдете повеќе од шалтери за пријавување, полици за багаж и патници што спијат каде што стигнат. Понекогаш може да наидете на необични работи, како незаборавно јадење, столови само за монаси или слатки бомбони по секој оброк.

Ние денес направивме листа на најфункционални и најслатки работи што се наоѓаат на аеродромите и авионите низ целиот свет.

„Овој оброк за деца на јапонски аеродром“

„Сол и бибер во форма на авион“.

„Овој сушач за раце на аеродромот го прикажува зборот „суво“ кога вашите раце се суви“.

„Бомбона за после оброк во форма на авионче“.

„Секој детал е важен на овој аеродром. Дури и оваа завртка на аеродромските ескалатори има форма на авион“.

„Овој видео -телефон на јапонскиот аеродром ви овозможува да ги испратите луѓето откако ќе го поминат обезбедувањето“.

„Будистичките монаси добиваат специјални места на аеродромите во Тајланд“.