Патниците во минибусот му пружија жесток отпор на криминалот

Кога полицијата не си ја врши работата, чесните луѓе почнуваат сами да се штитат, а тогаш правдата е брза и брутална.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!