Патниците во овој авион добија адреналинско возење кое никогаш не би го посакале

Боингот 777, кој требаше да лета од Денвер до Хаваи, помина околу 30 минути во воздухот со запален мотор. За среќа успеал безбедно да се врати на аеродромот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!