Патриотите наоѓаат начини да го бранат името

Ако првиот пат некој не сфати добро, човекот е подготвен пристојно да повтори.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.